Zoeken      nl | fr
 
Nieuws detail  

Olympische en Paralympische atleten op Koninklijk bezoek

Op 4 oktober ontvingen Z.M. Koning Albert II en H.M. Koningin Paola de Belgische Olympische en Paralympische delegatie voor Londen 2012 op het Kasteel van Laken.
Het Belgian Olympic Team werd aangevoerd door BOIC-voorzitter en kersvers lid van het IOC, Baron Pierre-Olivier Beckers. De Paralympische delegatie was vergezeld door Anne d’Ieteren, voorzitter van het Belgian Paralympic Committee.
IOC-Voorzitter Graaf Jacques Rogge luisterde door zijn aanwezigheid het gezelschap op.

Koningin Paola en Koning Albert met Prins Filip en Prinses Mathilde en Prinses Astrid en Prins Lorenz verwelkomden Guido De Bondt en Philip Mees, secretarissen-generaal van het BOIC en van het BPC en Chefs de Mission voor London 2012, Eddy De Smedt en Ellen Volckaert en de Belgische atleten op deze koninklijke receptie.

Samen met Premier Elio Di Rupo en Isabelle Weykmans Minister van Sport voor de Duitstalige Gemeenschap feliciteerde de Koninklijke familie het hele team en in het bijzonder de medaillewinnaars. 

Meer beelden ....>

 

 

Overzicht nieuwsitems
 
BOIC - Belgisch Olympisch en Interfederaal Comité vzw | Boechoutlaan 9 - 1020 Brussel | copyright © - alle rechten voorbehouden Inloggen